MITU

Címünk

Kecskemét, Kurucz krt 8.
Telefon: +36-20/211-4810

MITU

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 8.00-18.00
Szombat: 8.00-12.00

MITU Áreső

Kecskemét, Kurucz krt 8.

Ebben az üzletünkben használt, esetleg apróbb hibákkal rendelkező ruhadarabokat vadászhatsz magadnak a tipikus, megvadult turi hangulatban. Egyes termékeket vállfán találsz meg, a többit pedig nagyobb ládákba ömlesztve.

Hetente több tonna árut vonultatunk fel Áreső üzleteinkben, így az óriási választékból valódi kincseket gyűjthetsz ki magadnak a felnőtt- és gyerek ruhák, cipők és kiegészítők, valamint lakástextíliák közül.

Kilós áraink naponta csökkennek az alábbiak szerint:

  • Hétfő: 1990 Ft/kg
  • Kedd: 1590 Ft/kg
  • Szerda 1290 Ft/kg
  • Csütörtök: 990 Ft/kg
  • Péntek: 690 Ft/kg
  • Szombat: 390 Ft/kg
Image

További képek az üzletről

Image

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Most megtalálhatod a színed!


Mindenki másnál előbb szeretnél értesülni a készletfrissítésekről, aktuális akciókról vagy éppen egy új üzlet nyitásáról? Csatlakozz a hírleveleseinkhez, és ajándékba megkapod az évszaktípusok módszeréről szóló e-Bookunkat!

Vélemények

Én ebben az üzletben már évek óta vásárló vagyok. Rengeteg mindent, nagyon jó áron szerzek be a családomnak. A kiszolgálással maximálisan megelégedett vagyok. A lányok kedvesek, szolgálatkészek. Én az elkövetkezendő időben is szorgalmasan látogatom az üzletet.

B. Sándorné

Évek óta rendszeres vásárlók vagyunk. Mindig találunk megfelelő és jó minőségű ruhát. Nagyon kedvesek a lányok.

Szabóné

Évek óta rendszeres vásárlók vagyunk. Mindig találunk megfelelő és jó minőségű ruhát. Nagyon kedvesek a lányok.

Szabóné

Évek óta heti rendszeres vásárló vagyok. Az eladó lányok minden alkalommal készségesek, mosolygósak, segítőkészek. Minden alkalommal találok kedvemre való kincseket. Lenruhákat, párnahuzatokat, függönyöket, nagyon szeretem, hogy naponta csökken az ár, mert akkor visszajön a vásárló, esetleg újabb termékért. Mindig találok valami újat. Nagyon ritkák az ilyen kedves, barátságos eladók.

Miért szeretem a MITU-t?

Mert könnyen megközelíthető, van parkoló. Találunk kincseket, tetszik az „áresés”! Mindig évszaknak megfelelő a kínálat.

Évek óta visszatérő vásárlók vagyunk. Mindig nagy izgalommal jövünk, hogy éppen milyen kincseket találunk és sosem távozunk üres kézzel! ?

A eladók minden alkalommal nagyon kedvesek és segítőkészek. Szívesen járunk ide!

Iviczné Lálszló Bettina

Nagyon választékos, magas színvonalú, mindent kielégítő! Színes, évszaknak megfelelő. A kiszolgáló hölgyek végtelenül udvariasak, kedvesek, emberközpontúak! Sok sikert és köszönet.

Kecskemét
MITU Áreső

Kecskemét, Kurucz krt 8.

Széchenyi 2020