Kecskemét a Mitu egyik legrégibb fellegvára, hiszen több, mint egy évtizede jelen vagyunk az ország nyolcadik legnagyobb lélekszámú településén. Ez alatt az időszak alatt több helyszínen többféle típusú üzletünk is volt, és büszkék vagyunk arra, hogy mi voltunk az elsők, akik a városban profi szinten – ami az üzletek kialakításának színvonalát, az áruk minőségét és mennyiségét is jelenti – foglalkoztunk az olcsó márkás ruhák kereskedelmével, és felkeltettük a használtruha iránti szenvedélyt a kecskemétiek körében.

Üzleteinket minden egyes városban jól megközelíthető helyen alakítjuk ki és így történt ez Kecskemét esetében is. Ebben a városban két különböző típusú üzletünkkel találkozhatsz, a Mitu Prémiummal és a Mitu Bazárral. Akár ide, akár az ország más pontján lévő boltunkba látogatsz el, mind berendezésben, mind a kínált minőségben ugyanazzal a színvonallal találkozol.

Olcsó, márkás ruhák
Kecskeméten

Image

MITU Prémium

Kecskemét, Rákóczi út 10-12.

A Mitu Prémium a használtruha üzletek krémje. Teljesen új, illetve újszerű állapotban lévő, az aktuális divatot követő minőségi ruhák közül válogathatsz. Verhetetlen áron vásárolhatsz márkás férfi, női és gyerekruhát, cipőt és kiegészítőket (táskákat, fehérneműket, fürdőruhákat, ékszereket és ezer más, hasznos apró holmit).

Ha unod már a szalaggyártott termékeket és egyedi darabokból állítanád össze ruhakollekciódat, látogass meg minket a Rákóczi út 10-12. alatt! Biztos lehetsz benne, hogy több outfitet is beszerezhetsz anélkül, hogy leürítenéd a bankszámlád.

Image

MITU Áreső

Kecskemét, Kurucz krt. 8

Ebben az üzletünkben használt, esetleg apróbb hibákkal rendelkező ruhadarabokat vadászhatsz magadnak a tipikus, megvadult turi hangulatban. Egyes termékeket vállfán találsz meg, a többit pedig nagyobb ládákba ömlesztve.

Hetente több tonna árut vonultatunk fel Áreső üzleteinkben, így az óriási választékból valódi kincseket gyűjthetsz ki magadnak a felnőtt- és gyerek ruhák, cipők és kiegészítők, valamint lakástextíliák közül.

Image

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Most megtalálhatod a színed!


Mindenki másnál előbb szeretnél értesülni a készletfrissítésekről, aktuális akciókról vagy éppen egy új üzlet nyitásáról? Csatlakozz a hírleveleseinkhez, és ajándékba megkapod az évszaktípusok módszeréről szóló e-Bookunkat!
Kecskemét
MITU Prémium

Kecskemét, Rákóczi út 10-12.

MITU Áreső

Kecskemét, Kurucz krt 8.

Széchenyi 2020