MITU

Címünk

Jászberény, Lehel vezér tér 15.
Telefon: +36-20/268-0048

MITU

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 9.00-18.00
Szombat: 9.00-12.00

MITU Prémium

Jászberény, Lehel vezér tér 15.

Ebben az üzletben minden pénteken megújul áruválasztékunk, ezért ekkor van legnagyobb esélyed kincsekre bukkanni. Azonban, ha az alapos böngészést követően a nehezen felkutatott darabjaidat szeretnél nyugodt körülmények között döntésre jutni és felpróbálni azokat, akkor inkább azt ajánljuk, mégse ezt a napot válaszd a vásárlásra. A próbafülkék száma ugyanis korlátozott és mint tudjuk, az idő nagy kincs.

Az árukészlet alapos feltérképezésre, annak bősége miatt, erre bármely hétfő, kedd, szerda, vagy csütörtök alkalmas lehet. Javaslatunk, gyere be pénteken és fedezd fel a legújabb választékot, majd térj vissza egy másik napon a nyugodt és kényelmes próbálgatásra. Ez a legtutibb receptünk az utánozhatatlan és a mindenki által irigyelt gardrób összeállítására!

Image

További képek az üzletről

Image

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Most megtalálhatod a színed!


Mindenki másnál előbb szeretnél értesülni a készletfrissítésekről, aktuális akciókról vagy éppen egy új üzlet nyitásáról? Csatlakozz a hírleveleseinkhez, és ajándékba megkapod az évszaktípusok módszeréről szóló e-Bookunkat!

Vélemények

A MITU üzletbe nagyon szeretek járni, mert nagyon szép és különleges árut találok mindig. Nagyon aranyos, kedves eladókkal találkozok és kellemes környezetben mindig szép árura akadok.

Ferencsikné B. Zsuzsa

Kifogástalan a kiszolgálás, nagyon kedvesek a kiszolgálók, tiszták, illatosak a ruhák, minőségben is nagyon jók. A vállfás rendszer nagyon tetszik, valamint, hogy sok az új, címkézett áru. Jó, hogy nem csak ruhákat lehet kapni.

Magyar Judit

A kiszolgálás udvarias, kedves, készséges! Ez a kedvenc turim!

Nagyné Csősz Klára

Nagyon szeretek ide járni, mert kedvesek és segítőkészek az eladók.

Egyediek és jó minőségűek a ruhák, kedvező árakkal!

Jászberény
MITU Prémium

Jászberény, Lehel vezér tér 15. "Börtönudvar"

Széchenyi 2020