MITU

Címünk

Gödöllő, Petőfi tér 14. szám
Telefon: +36-20/542-6886

MITU

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 8.00-12.00

MITU Extra

Gödöllő, Petőfi tér 14. szám

Mikor van új áru?

Jó kérdés, minden vérbeli és amatőr használtruha rajongó legfontosabb kérdése: MIKOR VAN ÚJ ÁRU?

A teljes árucserék sorrendje és időpontjai az aktuális hónapban:

  • 1. hét HÉTFŐ: Női, férfi, és gyermek ruházat
  • 2. hét HÉTFŐ: Cipők
  • 3. HÉTFŐ: Kiegészítők (táskák, fehérneműk, játékok és minden-féle apró kincs)
  • 4. hét HÉTFŐ: Lakástextíliák

A nagy „durranás” persze a hónap első hétfőjén lévő teljesen új felnőtt-, és gyermek ruházat cseréje, és itt nagyon igaz a mondás:  „aki korán kel aranyat lel”.

De ne gondold, hogy csak ezeken a hétfői napokon érdemes üzletünkbe látogatni. Szó sincs róla! Nap mint nap új árukkal pótoljuk, folyamatosan töltjük fel és frissítjük az árukészletünket, hogy mindig bőséges választék várja vásárlóinkat.
Szánj időt gyakran a böngészésre és garantált, hogy valódi kincsekre bukkansz!

Image

További képek az üzletről

Image

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Most megtalálhatod a színed!


Mindenki másnál előbb szeretnél értesülni a készletfrissítésekről, aktuális akciókról vagy éppen egy új üzlet nyitásáról? Csatlakozz a hírleveleseinkhez, és ajándékba megkapod az évszaktípusok módszeréről szóló e-Bookunkat!

Vélemények

Kedves és segítőkész személyzet. Jó választék. Igazságos ár és jól időzített akciók. Párommal járunk rendszeresen és mindig találunk valamit.

Szeretek ide járni, mert nagyon kedves az eladó (Csilla) és segítőkész. A szülők tudnak vásárolni, mert a gyerekek játszhatnak. További sikeres munkát kívánok! És nem mellesleg a ruhák is nagyon szépek, változatosak!

Kiss Éva

Szeretek az üzletükben vásárolni, mert az árukészlet igényes, divatos, változatos. Az eladó hölgy kedves, figyelmes, udvarias. Mindig sikerül az ízlésemnek megfelelő árut találnom.

Azért szeretek ide járni, mert az üzlet tiszta, világos, tágas, kellemes. Nincs lökdösődés! Az áru ár-érték aránya megfelelő. A kiszolgálás nagyon udvarias! Gödöllőn most ez a legjobb üzlet!

Csabai Ágnes

Számomra a turik készlete között válogatni olyan, mint egy izgalmas kincsvadászat. Ebben az üzletben kedvesek az alkalmazottak.

Egyedi ruhákat, cipőket találok, jó áron.

Számomra nem mindegy, hogy egy üzletnek milyen a légköre (természetesen azon túl, hogy az árukészlet milyen.) Én azt tapasztaltam, hogy bármikor jövök szívesen váltanak velem néhány szót és ez emberi. Kedves eladók, sok jó cucc. Szeretem a boltot!

Azért szeretek a MITU-ba járni, mert elsősorban klassz gyerekruhákat találok. Jó minőség, szép állapot, különleges darabok. De persze ilyenkor a felnőtt részleget is átböngészem és végül a pénztárnál sem „csalódok”, ár-érték korrekt viszonyban van.

Szeretem ezt a boltot, mert nagyon jó minőségű holmik vannak, nagy a választék, udvarias a kiszolgáló személyzet és mindig találok kedvemre való árut.

Azért szeretek ide járni, mert az eladók mindig barátságosak és kedvesek. A választék általában bőséges. Az árak korrektek és szinte mindig találok egy-egy számomra különleges darabot.

Nem tudok elmenni előtte, hogy ne nézzek be és mindig tudok mit venni. Kedvesek az eladók, szép az áru.

Gödöllő
MITU Extra

Gödöllő, Szent Imre u. 6/A

Széchenyi 2020