MITU

Címünk

Gödöllő, Szent Imre u. 6/a
Telefon: +36-20/542-6886

MITU

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 8.00-12.00

MITU

Aktuális ajánlataink

Ismerd meg aktuális ajánlatainkat, akcióinkat!

MITU Extra

Gödöllő, Szent Imre u. 6/a

Árukészletünket folyamatosan frissítjük, illetve egy-egy termékkategóriát minden nap teljesen lecserélünk!

  • Hétfő: felnőtt ruhák
  • Kedd: gyermek ruhák
  • Szerda: cipők
  • Csütörtök: kiegészítők
  • Péntek: lakástextíliák

Tehát minden héten teljesen új választék vár mindegyik termékünkből! Ez azt jelenti, hogy minden héten mást találsz szezonális kínálatunkból, kabátokból, dzsekikből, mellényekből, pulóverekbő, kardigánokból, pólókból, topokból, ingekből, blúzokból, alkalmi ruhákból, nadrágokból, szoknyákból és sport ruházati termékekből. Ugyanígy mindig vár pár új meglepetés a női, férfi és gyermekcipőkből, sport cipőkből, bakancsokból, csizmákból, szandálokból, papucsokból.

A kiegészítők közül bugyikból, melltartókból, férfi alsókból, atléta trikókból, hálóruhákból és pizsamákból, zoknikból, harisnyákból, kozmetikumokból, illatszerekből, sálakból, sapkákból, kesztyűkből, övekből, táskákból, bizsukból és kisebb lakberendezési tárgyakból találhatsz minden héten új zsákmányt. Lakástextil kínálatunkat is hétről hétre teljesen lecseréljük úgy, mint a függönyöket, ágyneműket, paplanokat, párnákat, törölközőket, konyharuhákat, asztalterítőket, takarókat, stb.

Image

További képek az üzletről

Image

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Most megtalálhatod a színed!


Mindenki másnál előbb szeretnél értesülni a készletfrissítésekről, aktuális akciókról vagy éppen egy új üzlet nyitásáról? Csatlakozz a hírleveleseinkhez, és ajándékba megkapod az évszaktípusok módszeréről szóló e-Bookunkat!

Vélemények

Kedves és segítőkész személyzet. Jó választék. Igazságos ár és jól időzített akciók. Párommal járunk rendszeresen és mindig találunk valamit.

Szeretek ide járni, mert nagyon kedves az eladó (Csilla) és segítőkész. A szülők tudnak vásárolni, mert a gyerekek játszhatnak. További sikeres munkát kívánok! És nem mellesleg a ruhák is nagyon szépek, változatosak!

Kiss Éva

Szeretek az üzletükben vásárolni, mert az árukészlet igényes, divatos, változatos. Az eladó hölgy kedves, figyelmes, udvarias. Mindig sikerül az ízlésemnek megfelelő árut találnom.

Azért szeretek ide járni, mert az üzlet tiszta, világos, tágas, kellemes. Nincs lökdösődés! Az áru ár-érték aránya megfelelő. A kiszolgálás nagyon udvarias! Gödöllőn most ez a legjobb üzlet!

Csabai Ágnes

Számomra a turik készlete között válogatni olyan, mint egy izgalmas kincsvadászat. Ebben az üzletben kedvesek az alkalmazottak.

Egyedi ruhákat, cipőket találok, jó áron.

Számomra nem mindegy, hogy egy üzletnek milyen a légköre (természetesen azon túl, hogy az árukészlet milyen.) Én azt tapasztaltam, hogy bármikor jövök szívesen váltanak velem néhány szót és ez emberi. Kedves eladók, sok jó cucc. Szeretem a boltot!

Azért szeretek a MITU-ba járni, mert elsősorban klassz gyerekruhákat találok. Jó minőség, szép állapot, különleges darabok. De persze ilyenkor a felnőtt részleget is átböngészem és végül a pénztárnál sem „csalódok”, ár-érték korrekt viszonyban van.

Szeretem ezt a boltot, mert nagyon jó minőségű holmik vannak, nagy a választék, udvarias a kiszolgáló személyzet és mindig találok kedvemre való árut.

Azért szeretek ide járni, mert az eladók mindig barátságosak és kedvesek. A választék általában bőséges. Az árak korrektek és szinte mindig találok egy-egy számomra különleges darabot.

Nem tudok elmenni előtte, hogy ne nézzek be és mindig tudok mit venni. Kedvesek az eladók, szép az áru.

Gödöllő
MITU Extra

Gödöllő, Szent Imre u. 6/A