MITU

Címünk

Dunaújváros, Dózsa György út 56.
Telefon: +36-20/268-0238

MITU

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 9.00-18.00
Szombat: 9.00-13.00

MITU Prémium

Dunaújváros, Dózsa György út 56., SKÁLA áruház

Ebben az üzletben minden pénteken megújul áruválasztékunk, ezért ekkor van legnagyobb esélyed kincsekre bukkanni. Azonban, ha az alapos böngészést követően a nehezen felkutatott darabjaidat szeretnél nyugodt körülmények között döntésre jutni és felpróbálni azokat, akkor inkább azt ajánljuk, mégse ezt a napot válaszd a vásárlásra. A próbafülkék száma ugyanis korlátozott és mint tudjuk, az idő nagy kincs.

Az árukészlet alapos feltérképezésre, annak bősége miatt, erre bármely hétfő, kedd, szerda, vagy csütörtök alkalmas lehet. Javaslatunk, gyere be pénteken és fedezd fel a legújabb választékot, majd térj vissza egy másik napon a nyugodt és kényelmes próbálgatásra. Ez a legtutibb receptünk az utánozhatatlan és a mindenki által irigyelt gardrób összeállítására!

Image

További képek az üzletről

Image

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Most megtalálhatod a színed!


Mindenki másnál előbb szeretnél értesülni a készletfrissítésekről, aktuális akciókról vagy éppen egy új üzlet nyitásáról? Csatlakozz a hírleveleseinkhez, és ajándékba megkapod az évszaktípusok módszeréről szóló e-Bookunkat!

Vélemények

Kizárólag a MITU Prémium üzletben vásárolok. Itt minőségi áru van és az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek. Ezután is maradok hűséges vásárló.

Kanik Istvánnné

Szuper jó üzlet! Igényes áru, kedves és készséges eladók. Azért jó itt válogatni, mert színek szerint vannak elrendezve a ruhák, lehetek törzsvásárló!

Az ár-érték arány kiváló! Az üzletben dolgozók segítőkészek, fontos, hogy van állandó, régen itt dolgozó, aki már megismeri a törzsvásárlókat. Több kisebb méret lehetne esetleg.

Különleges, jó minőségű ruhák vannak, nagyon széles választékban.

Szekeres Petra

Az összes ruhám innen van, nagyon szeretünk itt vásárolni. A „kincseket” különösen szeretjük!

Fábián Myrtill

Szeretek ide járni, változatos, a mai divatnak megfelelő választék miatt. Kedves a kiszolgálás.

Glázer Nóra

Igényes, egyedi az árukészlet. Az árak elfogadhatóak. A kiszolgálók, kedvessége, előzékenysége emeli az üzlet színvonalát.

Bede Zsuzsanna

Jó minőségű ruhák vannak, nagy választékkal, segítőkészek az eladók.

Igazán kedvesek és segítőkészek az eladók, évek óta járok ide vásárolni a barátaimmal. Másoknak is csak ajánlom, ha minőségi ruhát szeretnének vásárolni elérhetőáron! ?

Makó Mónika

Mindig találok a méretemben megfelelő ruhát, jók az árak. Mindig sok az akció.

Orosz Csilla

Dunaújváros
MITU Prémium

Dunaújváros, Dózsa György út 56.

MITU Extra

Dunaújváros, Vasmű út 27.

MITU Áreső

Dunaújváros, Béke tér 3.

Széchenyi 2020