A minőségi, márkás ruhák kínálatát Dunaújvárosnak is elvittük. Az egykori mezőváros, majd az ’50-es évektől iparvárossá fejlesztett Dunaújváros három különböző kategóriájú MITU üzletünknek ad otthont. A 44.000 fős város és a környező kisebb települések lakossága előtt sem lehetetlen már jó minőségű ruhákhoz jutni kedvező áron. Ehhez járulunk hozzá a MITU üzletek széles választékával, változatos kínálatával, valamint márkás, minőséges és divatos ruháival.

Dunaújváros napjainkban is az ország egyik legmagasabb jövedelmű települése. Fontos gazdasági-, kulturális- és sportközpont, valamint egyetemi város. A sok fiatal miatt nagy az igény a trendi, divatos cuccokra, amit MITU üzleteink alkalomról alkalomra ki tudnak elégíteni. Öröm hallani, amikor visszatérő vendégeink arról számolnak be, hogy ismerőseik mindig azt kérdezgetik tőlük, honnan szerzik be egyedi ruhadarabjaikat? Nos, most megmutatjuk.

Minőségi, márkás ruhák
Dunaújvárosban

Image

MITU Prémium

Dunaújváros, Dózsa György út 56., SKÁLA áruház

Ebben az üzletben minden pénteken megújul áruválasztékunk, ezért ekkor van legnagyobb esélyed kincsekre bukkanni. Azonban, ha az alapos böngészést követően a nehezen felkutatott darabjaidat szeretnél  nyugodt körülmények között döntésre jutni és felpróbálni azokat, akkor inkább azt ajánljuk, mégse ezt a napot válaszd a vásárlásra. A próbafülkék száma ugyanis korlátozott és mint tudjuk, az idő nagy kincs.

Az árukészlet alapos feltérképezésre, annak bősége miatt, erre bármely hétfő, kedd, szerda, vagy csütörtök alkalmas lehet. Javaslatunk, gyere be pénteken és fedezd fel a legújabb választékot, majd térj vissza egy másik napon a nyugodt és kényelmes próbálgatásra. Ez a legtutibb receptünk az utánozhatatlan és a mindenki által irigyelt gardrób összeállítására!

Image

MITU Extra

Dunaújváros, Vasmű út 27.

Ebben az üzletünkben is szépen sorban, vállfákon találod az egyes termékeinket elhelyezve. A Prémium üzleteinkhez képest itt annyi a változás, hogy nem a legtrendibb darabokat válogattuk össze, hanem az alig használt, tavalyi vagy a korábbi évek divathullámaiból született virtuóz darabokat.

Ugyanakkor ebben az üzletünkben már kilós árakon juthatsz hozzá nagyon jó minőségű márkás holmikhoz. Minden nap más-más árucsoportot cserélünk le teljesen új készletre, miközben a másnapi cserés árukészletet akciósan vásárolhatod meg. Így hetente teljesen új áruválaszték vár üzletünkben! Minden nap valami 100% új és valami, ami akciós! Ne hagyj ki egy hetet sem!

Image

MITU Áreső

Dunaújváros, Béke tér 3.

Ahogy üzletünk neve is kreatívan sugallja, itt bizony minden nap csökkennek az árak, szerdánként pedig teljesen friss árukészlettel várunk. Ha ügyes vagy, bármelyik napon valódi nélkülözhetetlen darabokat találhatsz magadnak.

Kedvedre válogathatsz és turkálhatsz, hiszen ebben az üzletünkben csak néhány terméket találsz vállfán, a többi nagyobb ládákban hever ömlesztve. Ha te is imádod a ruha vadászatot, gyűrd fel az ingujjad!

Image

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Most megtalálhatod a színed!


Mindenki másnál előbb szeretnél értesülni a készletfrissítésekről, aktuális akciókról vagy éppen egy új üzlet nyitásáról? Csatlakozz a hírleveleseinkhez, és ajándékba megkapod az évszaktípusok módszeréről szóló e-Bookunkat!
Dunaújváros
MITU Prémium

Dunaújváros, Dózsa György út 56.

MITU Extra

Dunaújváros, Vasmű út 27.

MITU Áreső

Dunaújváros, Béke tér 3.

Széchenyi 2020