MITU

Címünk

Cegléd, Kossuth Ferenc utca 10.
Telefon: +36-20/215-8518

MITU

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 8.00-12.00

MITU

Aktuális ajánlataink

Ismerd meg aktuális ajánlatainkat, akcióinkat!

MITU Extra

Cegléd, Kossuth Ferenc utca 10.

A város szívében, a Kossuth Ferenc utcában várunk igényesen kialakított Extra üzletünkben. Akár átutazóban vagy, akár helyi lakosként látogatsz meg minket, nálunk izgalmas kincsvadászattal töltheted el a szabadidődet. Ruháink gondosan válogatva, színek és stílus szerint rendezve átlátható, kellemes vásárlásélményt biztosítanak. Ha megtetszik valami, csak pakold be a kosaradba és próbáld fel a próbafülkében. Akkor se ijedj meg, ha az összes kiszemelt áldozat passzol rád, hiszen Extra üzleteinkben nem darabszámra, hanem kilóra mérjük a ruhákat! Méresd le a „napi adagot” és nézz szét cipőink, kiegészítőink, valamint lakástextíliánk között, amikhez szintén kilós árakon juthatsz hozzá!

Nagyon megéri minden nap benézni, mert minden nap más-más árucsoportot cserélünk teljesen új választékra. Plusz, a másnapi cserés árukészletet már akciósan vásárolhatod meg. Így minden héten új árukészletből válogathasz. Minden nap valami új és valami, ami akciós vár!

  • Péntek: felnőtt ruhák
  • Hétfő: gyermek ruhák
  • Kedd: cipők
  • Szerda: kiegészítők
  • Csütörtök: lakástextíliák

 

Image

További képek az üzletről

Image

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Most megtalálhatod a színed!


Mindenki másnál előbb szeretnél értesülni a készletfrissítésekről, aktuális akciókról vagy éppen egy új üzlet nyitásáról? Csatlakozz a hírleveleseinkhez, és ajándékba megkapod az évszaktípusok módszeréről szóló e-Bookunkat!

Vélemények

...mert ezek a lányok tüneményesek, kedvesek, zabálnivalók és őszinték, ha valami szarul áll...

Napi egy ruhavásárlás minimum, mindig tudok választani, a párom legnagyobb sajnálatára.

Nagy Nikoletta

Miért szeretek idejárni?

  • Nyugodt, vidám légkör
  • kedves kiszolgálás
  • jó közösség, jó a vásárló réteg.

Azért szeretek idejárni, mert kedvesek, segítőkészek az eladók, mindig megújuló az árukészlet, ezért érdemes hetente többször benézni az üzletbe. Már nagyon sok divatos ruhadarabot vásároltam itt magamnak. Ezután is örömmel jövök ide vásárolni.

Azért szeretek járni a MITU-ba, mert kedvesek, aranyosak az eladók. Nagyon segítőkészek. Szeretém, ha visszaállítanák a régi rendszert.

Győriné Cserpák Mária

Az üzletbe hetente több alkalommal benézek, illetve általában vásárolok is. Az árukészlettel és a rendezettséggel egyaránt elégedett vagyok. A ruhák áttekinthetően, színek szerint szétválogatva kerülnek kihelyezésre. Az eladók kedvesek és maximálisan segítőkészek. Tájékoztatnak az akciókról, cserékről stb.

Mészáros Pálné

Szeretünk ide járni. Jó az üzlet, szeretünk dúrni, találni, akár egymásnak is. Szeretjük az eladókat, kedvesek és segítőkészek. Mindig jól érezzük magunkat az üzletben, főleg a törzsgárda!

A. Balázsné

Cegléd
MITU Extra

Cegléd, Kossuth Ferenc utca 10.

MITU Áreső

Cegléd, Rákóczi út. 26-28.