Cegléd már a könnyen hozzáférhető, minőségi márkás ruhák széles választékáról is híres. Az Alföld „kapuja”-ként emlegetett város fontos közlekedési csomópontként funkcionál. Áthalad rajta például a Budapest-Cegléd-Szólnok vasútvonal, valamint itt ágazik ketté a Cegléd-Szeged vasútvonal is. Emiatt minden gyorsvonat és InterCity megáll a városban, aminek köszönhetően sokféle ember megfordul Cegléden. Nem csak a vasúti közlekedés, de a helyi tömegközlekedés is kiváló. A környező kisebb településekről érkezők könnyen eljutnak a városban bárhová a helyi járatokkal.

Cegléd nyüzsgő városának szívveréséhez igazítottuk a MITU boltok kínálatát. Kétféle üzletünket találod meg itt: a MITU Extrát és a MITU Áresőt. Mindkét bolt remekül megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Az ország bármely pontján nyitunk új üzletet, abban mindig bízhatsz, hogy könnyen eljutsz hozzánk és az autód számára is akad majd parkolóhely. Emellett afelől is megnyugodhatsz, hogy mindegyik üzletünkben ugyanaz a minőség fogad a Prémium, Extra vagy Áreső kategóriákban, legyenek akár az ország két különböző sarkában.

Minőségi, márkás ruhák
Cegléden

Image

MITU Extra

Cegléd, Kossuth Ferenc utca 10.

A város szívében, a Kossuth Ferenc utcában várunk igényesen kialakított Extra üzletünkben. Akár átutazóban vagy, akár helyi lakosként látogatsz meg minket, nálunk izgalmas kincsvadászattal töltheted el a szabadidődet. Ruháink gondosan válogatva, színek és stílus szerint rendezve átlátható, kellemes vásárlásélményt biztosítanak. Ha megtetszik valami, csak pakold be a kosaradba és próbáld fel a próbafülkében. Akkor se ijedj meg, ha az összes kiszemelt áldozat passzol rád, hiszen Extra üzleteinkben nem darabszámra, hanem kilóra mérjük a ruhákat! Méresd le a „napi adagot” és nézz szét cipőink, kiegészítőink, valamint lakástextíliánk között, amikhez szintén kilós árakon juthatsz hozzá!

Image

MITU Áreső

Cegléd, Rákóczi út. 26-28.

Szintén a belvárosban találod Áreső üzletünket, ahol kevésbé a vállfáké, sokkal inkább a nagy ládákba ömlesztett ruháké a főszerep. Itt hetente akár több tonna ruha is megfordul nálunk, ezért ha te is vérszemet kapsz a ruhavadászattól, Áreső üzletünkben igazán otthon érezheted magad! Itt kedvedre válogathatsz órák hosszat és biztosra veheted, hogy találsz egy „első látásra szerelem” ruhát, cipőt, vagy kisebb lakberendezési tárgyat, amit megvehetsz kilóra!

Image

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Most megtalálhatod a színed!


Mindenki másnál előbb szeretnél értesülni a készletfrissítésekről, aktuális akciókról vagy éppen egy új üzlet nyitásáról? Csatlakozz a hírleveleseinkhez, és ajándékba megkapod az évszaktípusok módszeréről szóló e-Bookunkat!
Cegléd
MITU Extra

Cegléd, Kossuth Ferenc utca 10.

MITU Áreső

Cegléd, Rákóczi út. 26-28.

Széchenyi 2020