MITU üzletek

Ha szereted a minőségi ruhákat, és a divatot, látogass el hozzánk! Szeretettel várunk üzleteinkben!

Mi az, ami neked kell? Márkás ruhák osztályozása

Üzletpolitikánkra három típusú boltot alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb darabokat.

  • Prémium üzleteink: itt az első kézből válogatott ruhák krémjét kínáljuk, azaz vadiúj, avagy alig használt darabokat, amelyek a legújabb trendeket követik
  • Extra üzleteink: alig használt, kisebb hibákkal rendelkező, hétköznapibb termékeinkkel találkozhatsz itt, amelyek az elmúlt évek divatját követik
  • Áreső üzleteink: ezt akkor fogod szeretni, ha imádsz megdolgozni egy-egy kincsért és nem félsz mélyre merülni a meglepetéseket tartalmazó ruhás ládákban. Mindezt naponta csökkenő kilós árak mellett!


Mire számíthatsz, ha PRÉMIUM üzleteinkben jársz?

Mindegyik prémium üzletünkben új vagy újszerű, minőséges márkás ruhák várnak. Az üzlettérbe belépve úgy érezheted magad, mintha egy márkaboltba tértél volna be. Az áruk színek és kategóriák szerint vállfára rendezve várják, hogy felfedezd őket. A felnőtt- és gyerekruhákat, valamint cipőket és kiegészítőket egyedi árakon vásárolhatod meg. Ez az a hely, ahol biztos lehetsz abban, hogy a vásárolt termék nem fog szembe jönni veled az utcán. Minden darab egyedi, ezért teljesen a te igényeidre szabott ruhatárat válogathatsz össze magadnak!

Mire számíthatsz, ha EXTRA üzleteinkben jársz?

Nálunk mindig az aktuális szezonnak megfelelő minőségi, márkás cuccokat zsákmányolhatsz. Extra típusú boltjainkban újszerű és alig használt ruhákat találsz, szépen sorban vállfára rendezve. A megszokott turi élmény nincs benne a csomagban, viszont cserébe olyan érzésed van, mintha egy márkaüzletben kaptad volna el a végkiárusítás napját. Márkás női-, férfi- és gyerek ruhákat, cipőket és kiegészítőket találsz verhetetlen árakon. Emellett a lakás felszerelésedet is bővítheted nálunk igényes lakástextíliáinkkal. Mi mégis a legjobb hírünk? Hogy mindezt kilós áron kapod meg tőlünk!

Mire számíthatsz, ha ÁRESŐ üzleteinkben jársz?

Ebben az üzlet típusban rengeteg használt holmit vadászhatsz magadnak a tipikus, megvadult turi hangulatban és ne rémítsen meg, ha az árucsere első napján, valódi „tömeg-hisztéria” részesévé válsz.

Egyes ruházati termékeket vállfán találsz meg, de az áruk legnagyobb részét ládákba ömlesztve. Hetente több tonna árut vonultatunk fel ÁRESŐ üzleteinkben, így az óriási választékból valódi kincseket gyűjthetsz magadnak a felnőtt- és gyerek ruhák, cipők és kiegészítők, valamint lakástextíliák közül.

Ami a legjobb ebben az üzletben az, hogy az árak naponta csökkennek, így amit az első napon drágának találsz, az lehet, hogy az utolsó napokon már szuper olcsó lesz , feltéve, ha még nem vitték el.

Széchenyi 2020