VÁSÁROLJ MÁRKÁS RUHÁKAT EXTRA KEDVEZMÉNNYEL!


Imádod az olcsó, minőségi ruhákat főleg, ha még kedvezményt is kapsz rájuk?

Akkor jó hírünk van! Szeretnénk meghálálni vásárlóink hűségét, ezért egy olyan pontgyűjtő akciót találtunk ki, amivel minden 1000 Ft után gyűjthetsz egy pontot a tőlünk kapott pontgyűjtő kártyádra. Ha összeszedsz 10 pontot, akkor 10% kedvezményt írunk jóvá neked a vásárlásod végösszegéből.

Lehetnek még ennél is olcsóbbak a márkás, minőségi cuccok?

Igen! A MITU-nál mindig arra törekszünk, hogy folyamatos akcióinkkal, kedvezményeinkkel és áresős napjainkkal biztosítsuk számodra a vásárlás utáni jó kedvet. Nincs is annál jobb érzés, amikor tele a szatyor a legtrendibb holmikkal és a pénztárcádból is alig hiányzik valami.

Küldetésünk, hogy mindenkihez eljuttassuk ezt a jóleső érzést, mert hisszük, hogy a minőségi és márkás ruha nem csak a felső tízezer kiváltsága!

Látogass meg minket a hozzád legközelebb eső boltunkban, kérd pontgyűjtő füzetünket és tedd még kedvezményesebbé a ruhavadászatot!
Legyen szó divatos, ruhákról, toppokról, nadrágokról, cipőkről vagy fürdőruhákról, nálunk mindent megtalálsz, ami a tökéletes ruhatárhoz szükséges. A kiegészítők között is nézz szét bátran, hiszen menő ékszerek, övek és kalapok várják, hogy a ruhatáradban landoljanak.

Az egész családnak szeretnél bevásárolni? Nálunk megtalálod a minőségi, új gyerek ruhákat, ahogy az új vagy újszerű férfi holmikat is.

Vásároljatok be nálunk a családdal, használjátok a pontgyűjtő kedvezményt, amivel bármely üzletünkben élhettek és bárhol be is válthatjátok!

FONTOS! Arra figyelj, hogy töltsd ki a pontgyűjtő kártyán az adataidat, mert csak így érvényesítheted a 10% kedvezményedet, ami más akciókkal nem összevonható.

Szeretettel várunk üzleteinkben!

Széchenyi 2020