A használt ruha szárnyakat ad

Téged is bosszant, hogy használt ruha helyett vagyonokat költesz új holmik felhalmozására, amikről tudod, hogy pár hónap alatt tönkremennek? Szeretnéd, ha vásárlás közben végre nem kellene folyton az árcédulát böngészned, miközben minőségi és trendi cuccokat zsákmányolsz? Nem akarsz tucat, gagyi termékeket vásárolni, amik szembe jönnek veled az utcán? Pontosan ilyen gondolatok kavarogtak bennem, amikor 15 évvel ezelőtt megalapítottam első használt ruha üzletemet. Az érzés, hogy potom pénzért márkás és menő cuccokkal tölthetem fel a ruhatáramat, miközben szabadon alakíthatom saját stílusom, valóságos szárnyakat adott. Ismerős? A MITU küldetése, hogy hozzád is közelebb hozza ezt az érzést.

A használt ruha és a kreatív vadászat

2003-ban én magam is elámultam, hogy mennyi szuper holmit lehet beszerezni ezen a pénztárca kímélő módon. Az egy-egy ilyen boltban eltöltött idő mindig előhozta belőlem a vadászösztönt és képes voltam órákig válogatni, próbálgatni a jobbnál- jobb és érdekesebbnél- érdekesebb ruhadarabokat. A legnagyszerűbb az egészben az volt, hogy olyan minőségi cuccokhoz juthattam hozzá az új ruháknál jelentősen kedvezményesebb áron, amiről:

  1. senki sem találta volna ki, hogy nem a legmárkásabb butikban vásároltam
  2. nem hogy hónapokig, de még évekig nyugodt szívvel viselhettem őket.

Ekkor határoztam el, hogy én is belevágok ebbe a vállalkozásba és kizárólag minőségi, trendi ruhadarabokat kínálok üzleteimben. 2003 óta már sokat fejlődött kis vállalkozásom, idő közben céggé érett és csapatom is jócskán kibővült. Egyre több üzlettel, folyamatosan arra törekszünk, hogy mindenkihez eljuttassuk a szabad, kreatív vásárlás és öltözködés élményét.

Most nincs ennél trendibb

Örömünkre szolgál, hogy Magyarországot is utolérte a „trendi turi” újhulláma, hiszen nyugaton már évek óta sikk a sztárok között, hogy használt ruhákból válogatják össze saját egyedi szerelésüket. Annak érdekében, hogy szabadon szárnyalhass a divat önkifejezésében, minden héten frissülő áruválasztékkal várunk üzleteinkben. Követjük az új trendeket, nem árulunk ócska, régi darabokat. Nálunk mindent megtalálsz az egyszerűtől a prémiumig, szezonális választékban.

Megbízható, márkás termékek elérhető áron

Biztos veled is sokszor előfordult már, hogy beleszerettél egy ruhába, megvetted aranyáron, mert „ez megéri”, majd pár héttel később rájöttél, hogy a legsilányabb minőségből készült. Ez az, amit a MITU használt ruháival elkerülhetsz. Az egyedi darabokban nem fogsz csalódni, hiszen a legtöbb teljesen újszerű állapotban kerül hozzánk. A használt ruhákat és holmikat adomány formájában gyűjtik össze különböző angliai segélyszervezeteknél, akiknek azonban nem a “holmikra”, hanem gyógyszerre és élelmiszerre van szükségük. Ezért eladják nekünk, kereskedőknek, mi pedig időt és energiát nem sajnálva osztályozzuk, válogatjuk, csomagoljuk majd raktározzuk ezeket a termékeket. Végül jóval a márkaboltok árai alatt tudjuk kínálni neked.

Üzleteinket megtalálod Cegléden, Gödöllőn, Jászberényben, Kecskeméten és Dunaújvárosban.

Szeretettel várunk, hogy remek minőségű ruháinkkal hozzájáruljunk egyéni stílusod kialakításához!

Fazekas Gabriella, ügyvezető

Széchenyi 2020