Miért más a MITU használtruha bolthálózat? Ismerj meg minket!

A MITU SHOP Kft. használtruha és használtcikk kiskereskedelemmel foglalkozik. A 2003-ban alapított cég mára bolthálózattá nőtte ki magát: 5 városban összesen 8 MITU üzlet várja a lelkes kincsvadászokat, akik alacsony áron szeretnének hozzájutni minőségi, márkás, esetleg egyedi ruhákhoz.

Az üzletekben található termékeket elsősorban angliai beszerzésből biztosítjuk. Az angliai segélyszervezetek eladják az adományként kapott ruhákat és egyéb holmikat, hogy a szükséges gyógyszereket és élelmiszereket meg tudják vásárolni. A segélyszervezetektől a használtcikk kereskedőkhöz kerülnek a tárgyak, köztük hozzánk is.

Rengeteg használtruha üzlet van. Miben más a MITU?

Abban különbözünk más használtruha üzleteket működtető vállalkozásoktól, hogy az üzleteinkben kínált árukészletet mi magunknak állítjuk elő, és nem használtruha nagykereskedőktől vásárolt kész árut árusítunk. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a „nyers”, azaz válogatatlan használtruha elsőként a mi válogató üzemünkbe kerül, annak minden hasznos és haszontalan tartalmával együtt. Mi aztán időt és energiát nem sajnálva osztályozzuk, válogatjuk, csomagoljuk majd raktározzuk ezeket a termékeket.

Miért éri meg nekünk a több ezer kilogramm áru átválogatása? 3 fő okunk van rá:

 1. Első kézből
  A vásárlóink valóban első kézből juthatnak hozzá a legjobb, legegyedibb darabokhoz. Nem a maradékot áruljuk, ezért sokszorosan megnő annak az esélye, hogy vásárlóink valódi kincseket találjanak.
 2. Folyamatos frissítés
  A saját termelés miatt, az üzletek választékát folyamatosan tudjuk frissíteni és cserélni, mert vásárlóink számára a legfontosabb kérdés: „Mikor lesz új áru?”
 3. Újdonságok
  Ha új árut ígértünk, akkor valóban azt biztosítunk, nem csapjuk be vásárlóinkat. Ha teljes készletcseréről van szó, mi 100% lecseréljük az üzlet készletét.

Sokan vagyunk, mégis van, ami közös bennünk

A MITU csapatában jelenleg 40 fő dolgozik. A munkánk változatos és izgalmas, mert rengeteg emberrel és még több termékkel kerülünk kapcsolatba.

Mi a legjobb a MITU csapatában?

 • Sok izgalmas és új lehetőséget kipróbálhatsz.
 • Biztos munkahely, ahol minden nap valami új vár rád.
 • Lojális és támogató csapat vagyunk.
 • Ebben a csapatban elismerést kapsz, kibontakozhatsz, és számítunk az ötleteidre!

Jelentkezz a MITU-hoz!

Itt megtekintheted az aktuális állásajánlatainkat: