Miért jó a MITU használtruha üzletekben dolgozni?

A MITU használtruha üzletekben dolgoznak több éves tapasztalattal rendelkező munkatársak, akik már sok éve a MITU csapatának tagjai, és újak, akik most kezdik pályafutásukat a cégnél. Legfontosabb tulajdonságuk a kedvesség és a pozitív hozzáállás úgy az ügyfelek, mint a munkatársak felé. A MITU üzletekben dolgozni több, mint amit a hagyományos bolti eladó szerepkör nyújthat.

Miért izgalmas a munkánk?

A MiTU üzletek abban különböznek a többi használtruha kereskedéssel foglalkozó vállalkozástól, hogy mi közvetítő nélkül, egyenesen Angliából szerezzük be a termékeket. A válogatatlan használtruha elsőként a mi válogató üzemünkbe kerül, ahol mi magunk állítjuk elő a kész árut, ami a boltokba kerül.

Időt és energiát nem sajnálva válogatunk át több tonna ruházati és egyéb holmit, hogy folyamatosan, egyre nagyobb mennyiségben, egyre szebb, egyre jobb minőségű áruválasztékot biztosítsunk üzleteinkben, minden leendő és jövendő vásárlónk legnagyobb megelégedésére!

A kívülállók számára hihetetlen, de van olyan MITU üzlet, ahol hetente több tonna árut vonultatunk fel! A termékek mennyisége és változatossága, a rengeteg újdonság meghatározza a munkánkat is: mindig változatos, mindig érdekes, minden nap tartogat valami újat. Egyszerűen nem lehet megunni – ezt az érzést egyaránt tapasztalják vásárlóink és kollégáink.

Karrierlehetőség a MITU használtruha üzletekben

Előnyök:

  • Stabil háttérrel rendelkező, többéves múltra visszatekintő, folyamatosan terjeszkedő cég vagyunk.
  • Stabil munkahely.
  • Barátságos légkör, egymást segítő és tisztelő kollégák.
  • Támogatjuk az új munkavállalókat.
  • Előre tervezett, fix munkarend.
  • Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a munkát kellemesebbé tegyük.

Speciális előny, amit csak egy használtruha üzlet adhat

A MITU csapatának tagjaként egy olyan előnyhöz is juthatsz, ami az üzlet jellegéből fakad. Ha te is lelkes kincsvadász vagy, akkor ismered azt az érzést, amikor ötcsillagos lelőhelyre bukkansz: mindig érdemes benézni, mert kihagyhatatlan darabok várnak rád. Ha használtruha üzletben dolgozol, akkor biztos lehetsz benne, hogy te leszel az első, aki átnézi az újdonságokat, nem maradsz le semmiről, nem halásszák el az orrod elől a legizgalmasabb cuccokat!

Jelentkezz a MITU-hoz!

Itt megtekintheted az aktuális állásajánlatainkat: