Ismerd meg a MITU használtruha üzleteket!

A MITU használtruha üzletekben a termékek széles skáláját vonultatjuk fel. Az alaptermékek az aktuális szezonnak (téli, tavaszi, nyári, őszi) megfelelő női, férfi és gyerek használt ruházati termékek, de találsz nálunk lábbeliket (női, férfi és gyerekcipőket), kiegészítőket (fehérneműket, kozmetikumokat, illatszereket, öveket, táskákat, bizsukat és ezer egyéb hasznos holmit) és lakástextíliákat. Minden MITU üzlet egy kicsit más, és éppen ezért különböző a vevőkörük is.

Az ideális MITU csapattag:

  • Könnyen egy hullámhosszra tud kerülni a bolt vevőkörével
  • Háttértudással rendelkezik a bolt összes termékével kapcsolatban
  • Segítőkész és barátságos

MITU használtruha üzletek: típusok és vevőkörök

A használt ruhákat és egyéb termékeket egyenesen Angliából hozzuk, majd alapos rendszerezés után 3 minőségi kategóriára bontjuk szét:

  • krém: új vagy újszerű, különleges, márkás, az aktuális trendnek megfelelő darabok
  • 1. osztály: alig használt, esetleg új, de egyszerűbb hétköznapi darabok, melyek az utóbbi évek divatirányzatait követik
  • 2. osztály: láthatóan használt, esetleg pici hibával rendelkező, de még használható termékek

A fenti minőségi kategóriáknak külön-külön üzleteket működtetünk.

MITU Prémium

A krém árukat a Prémium üzleteinkben áruljuk. Ez az áruk színe-java, és ez a boltok kialakításában is tükröződik. A Prémium üzletekben a termékeket egyedi árakon árusítjuk. Az áruk szépen vállfán, színek szerint és árucsoportonként vannak az üzlettérben elhelyezve, akár egy márkaboltban.

Az árukat a boltok hetente kapják meg. Minden héten egy napon az üzlet kap egy adagot a 4 terméktípusból: felnőtt- és gyerekruhából, cipőből, kiegészítőből és lakástextilekből. Az üzlet teljes árukészlete havonta teljesen megújul.

Kik látogatják a Prémium üzleteket? A Prémium üzletek a legjobb minőséget képviselik: elsősorban azok keresik fel, akik márkás, minőségi ruhákat szeretnének elérhető áron. Hétköznapi, irodai és alkalmi viseletek egyaránt előfordulnak, vevőkörünk előnyben részesíti az egyedi megjelenést, követi az aktuális divattrendeket, nyitott a nálunk ismeretlen, de minőségi márkákra. Az itt dolgozó munkatársaink érdeklődőek, nyitottak, ugyanakkor határozott fellépésűek. Az üzlet jellege miatt jól jönnek a divattal, aktuális trendekkel kapcsolatos ismeretek.

MITU Extra

Az 1. osztályú árukat az Extra üzleteinkben árusítjuk. Az árukat kilós árakon árusítjuk, az üzletben a ruházati termékek vállfákon vannak elhelyezve, esztétikus és átlátható elrendezéssel.
A hónap első hetében teljesen új felnőtt- és gyermek használtruha-választékkal, a második héten teljesen új cipőválasztékkal, a harmadik héten teljesen új kiegészítő-választékkal és a negyedik héten teljesen új lakástextil-választékkal várjuk vásárlóinkat. Ezzel a módszerrel az üzlet teljes árukészlete havonta teljesen kicserélődik, de nem minden egy napra időzítve, így elkerülhető a tömeg és a kilométeres sor az üzletben.

Kik látogatják az Extra üzleteket? Akik alapdarabokat, jól kombinálható ruhákat keresnek. Nem feltétlenül követik a trendeket, inkább egy megbízható, jól használható ruhatárat szeretnének kialakítani. Lelkes, de ugyanakkor megfontolt vásárlók. Sokan közülük környezetvédelmi, zöld szempontok miatt választják a használtruha üzleteket. Munkatársaink legfontosabb tulajdonságai a kedvesség, pozitív hozzáállás, megnyerő kommunikáció, magas fokú empátiás képesség.

MITU Áreső

A 2. osztályú áruk értékesítése az Áresős üzletekben történik. Már a név is önmagáért beszél, azért “áresős” mert a termékek ára az első naptól a hatodik napig csökken.

Ebben az üzlettípusban hetente teljesen új árukészletet és akár heti több tonna árut vonultatunk fel. A termékeket részben vállfákon, de jellemzően ládákban kihelyezve, ömlesztve árusítjuk. A „turkáló” megnevezés valójában ezekre az üzletekre igaz, mert itt tényleg ki kell túrniuk a ládákból a számukra hasznos holmikat.

Kik látogatják az Áreső üzleteket? Az Áreső üzletek nagy előnye, és amit igazán szeretnek benne a vásárlók, az az óriási választék és a valóban olcsó ár. Rengeteg ember megfordul az üzletekben, ezért fontos az ügyfélközpontú hozzáállás, a türelem. Szinte hihetetlen, mekkora mennyiségű áru fordul meg ezekben az üzletekben, ezért sohasem lesz unalmas a munka!

Jelentkezz a MITU-hoz!

Itt megtekintheted az aktuális állásajánlatainkat: