Milyen színek lesznek divatosak? 2019-es tavaszi-nyári trendszínek

Milyen színek lesznek divatosak? 2019-es tavaszi-nyári trendszínek

Elbűvölő és könnyed, feldobja a ruhatárunkat és minket is – körülbelül ennyit várunk a tavaszi-nyári trendszínektől. A 2019-es trendek nem fognak csalódást okozni: rengeteg optimista és vidám szín bukkant fel a divattervezők palettáján. Bemutatjuk a szezon nagy slágereit.

2019-es tavaszi-nyári trendszínek, amiknek te sem fogsz tudni ellenállni

Porrózsaszín

Kezdjük a kifinomult színárnyalatokkal. A porszerű balettrózsaszín sokoldalú és tökéletes árnyalat, hiszen remekül kombinálható a tavasz többi színével. A fehérneműtől a hercegnőhöz méltó koktélruháig mindenhol fogsz vele találkozni, mivel a kifutón is jópárszor megjelent az idei szezonban. Brandon Maxwell lélegzetellállítóan légies rózsaszín ruhákkal rukkolt elő, Max Jacobs finom textilvirágokkal tette még nőiesebbé balettrózsaszín ruháit. Kicsit gyakorlatiasabb Boss rózsaszín irodai hangulatú összeállítása: de miért is ne viselhetnénk a munkahelyünkön ezt a csodás színt egy laza, testreszabott nadrág, ing és trencskót együttesében?

Édes lila

Szintén a rózsaszínek nagy családjába tartozik, de egy kis levendula teszi élénken hűvössé. Gyengéd és nőies árnyalat, de nem édes, talán ezért is esett rá az idén oly sokszor a választás: romantikusan fodros darabokhoz éppen olyan jól illik, mint a minimalista, visszafogott stílushoz. Sokszor használta ebben a szezonban Chanel, valószínűleg azért, mert nagyon jól passzol a brand ikonikus gyapjúszövetéhez.

Élő korall

Elérkeztünk a sokak által csak a 2019-es év színeként emlegetett árnyalathoz. A narancsos árnyalatú, vibráló szín valóban tele van energiával és optimizmussal – nála tökéletesebb tavaszi-nyári színt aligha lehetne kitalálni! Dús virágok, illatos gyümölcsök és napsütötte vakációk jutnak eszünkbe, az élő korallt egész egyszerűen öröm viselni:) Erika Cavallini, Marc Jacobs, Adeam sem tudott neki ellenállni.

Kurkuma

Végre betört a divat világába is: a kurkumát az idén nyáron nem csak a tányérunkon szeretjük. Sárgás-narancsos árnyalatával szépen passzol a barnához, vöröshöz, illetve a különböző kék árnyalatokhoz. Fendi, Hermes, Valentino, a legnagyobbak hajoltak meg előtte, és öltöztették tetőtől talpig kurkumába a modelleiket.

Citromverbéna

A 2019-es tavaszi-nyári trendszínek legnagyobb győztese a sárga szín. Éppen ezért számos árnyalattal fogsz találkozni, a visszafogott, már-már semleges sárgától a narancsos árnyalatú mangón át egészen az aranyig. A vidám, élénk citromverbéna fürdőruhán és maxiruhán egyaránt jó választás, szépen társítható a kékek népes családjával. Elég csak Oscar de la Renta, Chanel és Sonia Rykiel ruháira gondolni, ez a citromsárgás szín megérdemelten lett a szezon slágere!

Mohazöld

Visszafogott, semleges szín, és van egy nagy titka. Elképesztően jól mutat a nyári élénk trendszínekkel: a sárga-narancs-korall árnyalatokkal! Mivel a katonai stílus elmaradhatatlan árnyalata, jópárszor láthattunk a kifutó harcias amazonjain: Dior, Maria Grazia Chiuri, Nicole Miller.

Vízkék

A 2019-es tavaszi-nyári pasztellszínek a rózsaszín és a lila családjába tartoznak, egyetlen nagy kivétel a vízkék. A kék hagyományosan egy kiegyensúlyozottságot, nyugalmat árasztó szín, nos pasztell változatára ez kétszeresen is igaz. Emilia Wickstead valóságos hullámzást ért el a kifutón hosszú vízkék ruháival és kabátaival, és a szín eleganciáját használta ki Hugo Boss, Erdem, Roland Mouret vagy éppen Givenchy is. Ne feledd, hogy a vízkék a farmereken is visszaköszönhet, ez az árnyalat most nagyon trendi!

Karamell

Meleg és édes, szépen harmonizál sok bőrtípussal. Általában a nadrágok és kabátok színe az idei szezonban, mert remekül társítható a nyár kirobbanó sárga árnyalataival.

Kedvet kaptál a ruhatárad színesítéséhez? Nézz be a legközelebbi Mitu üzletbe: mivel szeretjük a sokszínűséget, a trendszínek mellett az örök kedvencekkel is találkozhatsz!