A legnagyobb kihívás: az örömanya ruha választás

A legnagyobb kihívás: az örömanya ruha választás

Az örömanya ruha kiválasztás mindig egy kényes feladat. Az esküvő legalább olyan izgalmakat rejt az örömanya számára, mint házasodni készülő gyermeke számára. A szülők általában a szervezésből is kiveszik a részüket, amikor azonban eljön a nagy nap, több helyszínen egyszerre sok vendég szórakoztatásával kell megállni a helyüket. Ehhez elengedhetetlen a gondosan kiválasztott ruha, ami strapabíró, kényelmes, ugyanakkor elegáns is.

Mielőtt belevágnánk a ruhavásárlásba, fel kell készülnünk, hogy bizony nem egyrészes szettre lesz szükségünk. A nap folyamán, akár többször is szükség lehet az átöltözésre nem csak azért, mert ekkor sikerül felfrissülnünk is, hanem azért, mert az eltérő helyszínek eltérő megjelenést követelnek meg.

Örömanya ruha a polgári szertartáson

Egy csinos kosztüm hozzá illő blúzzal mindig remek választás. A polgári szertartás idején szorítkozzunk a visszafogott stílusra, a kalapot és egyéb kiegészítőket tartogassuk a templomi esküvőre. Ha igazán elegáns akarsz lenni, óvakodj a nadrágkosztümtől és maradj meg a mindig elegáns szoknyánál.

Templomi esküvő

Ide bátran felhúzhatod a kalapot és megmutathatod legelegánsabb oldaladat. Az az illő templomi viselet, ha a vállak fedettek és a szoknya térd alá ér. Egy szép gyöngysor és egy ízléses blúz jól mutat majd divatos kosztümünk és kalapunk mellé. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy öltözékünkkel ne harsogjuk túl a menyasszonyt.

Délutáni ruhaváltás

Miután túl vagyunk a szertartásokon, érdemes átöltöznünk egy kényelmesebb, de még mindig elegáns délutáni ruhába. Különösen a nyári hónapokban ajánlott készülni erre a megoldásra. Egy rövid ujjú, jó szabású ruha kiváló választás lehet, de az elegáns kosztümruha is bejöhet, amennyiben kellően komfortosan érzed magad benne.

A lényeg, hogy önfeledten tudj koncentrálni az eseményekre, a vendégek szórakoztatására, kicsit lazíthass és élvezd te is a nagy napot. Ha estefelé kicsit hűvösebbre fordulna az idő, a kosztüm felsővel vagy egy csinos blézerrel kombinálhatod öltözéked.

Esti buli stílusosan

Az esti bulin érdemes funkcionálisan, ugyanakkor továbbra is elegánsan, csinosan megjelenned. Itt jól jöhet egy lazán elegáns koktélruha, amiben szabadon táncolhatsz hajnalig. Az egész nap során, de az esti bulira különösen ajánlott egy kényelmes cipő választás. Persze egynéhány lagziban éjfél után minden cipő lekerül és mezítláb mulat a násznép reggelig.

Ezekre ügyelj örömanyaként

Mint már említettük, a menyasszonyt nem illik túlöltözni vagy bármilyen extravagáns öltözékkel elvonni róla a figyelmet. Ez valójában minden meghívott vendégre vonatkozik, így természetesen az örömanyára is. Kerüljük hát a hivalkodó színeket, a csillogó-villogó megoldásokat, óriás kalapokat és fejdíszeket. Tilos a fekete – a halál színe, a fehér – a menyasszony színe és a vörös – a düh és szenvedély színe. Örömanyaként érdemes tehát a visszafogottabb, lágy, pasztell színek közül válogatnod.

A MITU Shop üzleteiben széles választékkal várunk a legminőségesebb angol márkás örömanya kosztümökkel, blúzokkal és koktélruhákkal.
Látogass meg minket, ha örömanya ruha választása előtt állsz!

Széchenyi 2020