Stílusos őszi kiegészítők, amelyek garantáltan túlélik az őszt

Stílusos őszi kiegészítők, amelyek garantáltan túlélik az őszt

Már javában benne járunk az őszben, és akármilyen szépen süt még a nap, már képbe kerültek az őszi kiegészítők. Szerencsére a divattervezők ebben a szezonban sem fukarkodtak az ötletekkel, és rengeteg újdonsággal leptek meg úgy az ékszerek, mint a fejfedők, a táskák és kendők tekintetében.

Miért pont a kiegészítőkkel foglalkozunk?

A kiegészítőkben az a szuper, hogy nem túl nagy befektetéssel abszolút trendi outfiteket kreálhatunk, és hát valljuk be, nem lehet minden egyes évszakra a teljes gardróbunkat lecserélni. Lássuk tehát, miről szól az idei ősz!

Vintage kendők
A kendők az elegánstól a bohém stílusig maximálisan kihasználhatók, és valóban igaz rájuk, hogy képesek fenekestől felforgatni a legegyszerűbb, minimalista szetteket is. Az idén ősszel a vintage minták lesznek a menők, éppen ezért szépen harmonizálnak majd a retró hangulatú, 70-es évek divatja által inspirált ruhákkal, de ugyanúgy szuperül mutatnak majd az ingruhákkal, illetve a farmeringekkel és dzsekikkel is. Ha bevállalós vagy, akár turbánként is viselheted a kedvenc kendődet!

Terebélyes láncok
A vagányság jegyében a vastag, réteges láncok jönnek nagyon fel ebben a szezonban. Hívhatjuk őket XXL láncoknak, vagy akár ipari láncoknak is, mert ezek a kifejezések nagyon jól leírják a trendet. Látványos statement nyakláncok, durva nyakörv nyakláncok (chokerek), karláncok – mind-mind jöhetnek, mert a halmozással sincs gond az idén.wink

Fülbevalók: viszlát, megszokott rögzítési módok!
A nagy terhelést a fülek sem úszták meg, de szerencsénkre a súlyos fülbevalókhoz új rögzítési módokat is találtak, hogy valóban lehessen őket viselni. Például, ha a fülbevalót a fül mögött akasztjuk be, és nem a cimpára, nagyobb a teherbírása. A fül kontúrjait követő darabok már kibernetikus inspirációra vallanak (Lanvin és Gucci rukkolt elő néhány gyönyörű darabbal).

Hatalmas táskák
A nagyobb jobb. Röviden így lehetne összefoglalni a trend lényegét. Egészen praktikus megoldás, mert nem kell naponta meggondolni, hogy éppen mit hagyhatunk ma otthon. Az oversized trend egyébként a ruházat terén is felbukkant, így senkit sem lepett meg, amikor a táskáknál is előjött.

Hajpántok
Abszolút trendi kiegészítő a szezonban a hajpánt, és nem fogunk nagy meglepetést okozni, amikor eláruljuk, hogy itt is a vaskosabb, pufi hajpántok haladnak az élen.

Ékszer+ruha
Az új szezon talán legizgalmasabb trendje, amikor az ékszereket beépítik a ruhákba, és a ruhadarab szerves részeivé válnak. Már nem csak dekorálnak, hanem funkcionális szerepet is betöltenek, például vállpántként, gallérként vagy övként.

Egyéni, érdekes kiegészítőket keresel? Nézz be a legközelebbi Mitu-üzletbe! És ne feledd, a Mitu Extra üzletekben minden héten kiegészítővásárt rendezünk>>

Széchenyi 2020