A használt ruha szárnyakat ad

A használt ruha szárnyakat ad

Te is unod már, hogy használt ruha helyett vagyonokat költesz új holmik felhalmozására, amikről tudod, hogy pár hónap alatt elrongyolódnak? Szeretnéd, ha vásárlás közben végre nem kellene folyton az árcédulát böngészned, miközben minőségi és trendi cuccokat zsákmányolsz? Pontosan ilyen kérdések kavarogtak bennünk is, amikor 15 évvel ezelőtt megalapítottuk első használt ruha üzletünket. Az érzés, hogy potom pénzért márkás és menő cuccokkal tölthetjük fel a ruhatárunkat, miközben szabadon alakíthatjuk saját stílusunkat, valóságos szárnyakat ad az ember lányának. Ismerős? A MITU küldetése, hogy hozzád is közelebb hozza ezt az érzést.

A használt ruha és a kreatív vadászat

2003-ban mi magunk is elámultunk, hogy mennyi szuper holmit lehet beszerezni pénztárcakímélő módon. Az egy-egy ilyen boltban eltöltött idő mindig előhozta belőlünk a vadászösztönt, és képesek voltunk órákig válogatni, próbálgatni a jobbnál jobb ruhadarabokat. A legnagyszerűbb az egészben az volt, hogy olyan minőségi cuccokhoz juthattunk hozzá az új ruháknál jelentősen kedvezményesebb áron, amiről:

1. senki sem találta volna ki, hogy nem a legmárkásabb butikban vásároltuk
2. nem hogy hónapokig, de még évekig nyugodt szívvel viselhettük őket.

Ekkor határoztuk el, hogy mi is belevágunk ebbe a vállalkozásba és kizárólag minőségi, trendi ruhadarabokat válogatunk kínálatunkba. 2003 óta már a 10. üzletünket nyitottuk meg, és tovább bővülünk szerte az országban. Eközben sokat tanultunk és dolgoztunk együtt a Háda Kft-vel. Hálózatunkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy mindenkihez eljuttassuk a szabad, kreatív vásárlás és öltözködés élményét.

Most nincs ennél trendibb

Örömünkre szolgál, hogy Magyarországot is utolérte a „trendi turi” újhulláma, hiszen nyugaton már évek óta sikk a sztárok között, hogy használt ruhákból válogatják össze saját egyedi szerelésüket. Annak érdekében, hogy szabadon szárnyalhass a divat önkifejezésében, minden héten frissülő áruválasztékkal várunk üzleteinkben. Követjük az új trendeket, nem árulunk ócska, régi darabokat. Nálunk mindent megtalálsz az egyszerűtől a prémiumig, szezonális választékban.

Megbízható, márkás termékek elérhető áron

Biztos veled is sokszor előfordult már, hogy beleszerettél egy ruhába, megvetted aranyáron, mert „ez megéri”, majd pár héttel később rájöttél, hogy a legsilányabb minőségből készült. Ez az, amit a MITU használt ruháival elkerülhetsz. Az egyedi darabokban nem fogsz csalódni, hiszen a legtöbb teljesen új állapotban kerül hozzánk. Ezek adomány formájában landoltak különböző angliai segélyszervezeteknél, akiknek azonban nem a holmikra, hanem gyógyszerre és élelmiszerre van szükségük. A ruhákat eladják, mi pedig időt és energiát nem sajnálva osztályozzuk, válogatjuk, csomagoljuk majd raktározzuk ezeket a termékeket. Végül jóval a márkaboltok árai alatt tudjuk kínálni neked.

Üzleteinket megtalálod Cegléden, Gödöllőn, Jászberényben, Kecskeméten és Dunaújvárosban.

Szeretettel várunk, hogy remek minőségű ruháinkkal hozzájáruljunk egyéni stílusod kialakításához! Üzleteink címéért katt ide!

Széchenyi 2020