7 tavaszi cipő trend, amiről tudnod kell

7 tavaszi cipő trend, amiről tudnod kell

2018 tavaszán az Instagram igazi sztárjai maguk a cipők. Nem csoda, hiszen a kifutókon nem éppen szokványos lábbelik fordultak meg idén, futurisztikus formák és nem mindennapi anyagok dominálják az idei cipő trendeket. Ha minket kérdeztek, akkor nekünk bejönnek ezek a trendek, főleg ha lefordítjuk őket a mindennapi gardróbok nyelvezetére! Íme 7 cipő trend, amit ajánlunk figyelmedbe idén tavasszal.

Törpesarok

A törpesarok sokáig tiltólistán volt a divat világban. A dizájnerek gondos munkájának köszönhetően 2018-ban a törpesarok forradalmi átalakításon ment keresztül és felküzdötte magát a vezető divat trendek közé.

 

Western csizmák

Idén nagy meglepetésünkre a trendi cowboy csizma. De nem bánjuk, hiszen tökéletes arra, hogy feldobjon egy hétvégi póló-farmer összeállítást. Ne félj akár extrémebb színekben is beszerezni egy ilyen csizmát.

 

Fűzős szandálok

Hozd ki magadból a benned rejlő harcost ezekkel a jellegzetes gladiátor szandálokkal. Viseld őket lenge ruhával vagy bőrszoknyával, így nem veszíted el feminin kisugárzásod.

 

Sportos magassarkúk

Ez a trend a sportcipő őrület kistestvére. Egy ilyen sportos magassarkú megtartja a nőies kisugárzást és tetejébe modern high-fashion külsőt kölcsönöz neked.

 

Hatalmas sportcipők

Akkor beszéljünk a sportcipőkről is. Igen, még mindig trendik, idén is mindenhez fel lehet őket venni, legyen az maxiruha, farmer vagy akár egy elegáns blézeres összeállítás. Egy sportcipőt mindenképp szerezz be, hiszen azzal nem tudsz mellé lőni.

 

Maja szandálok

Ha melegebbre fordul végre az idő, akkor itt az ideje beszerezni egy kényelmes pár szandált. De milyet? Mi imádjuk a maja birodalom hangulatát idéző színes, fodros szandálokat. Gondolj bele, hogy feldobnak egy póló-farmer összeállítást.

 

Műanyag szandálok

Visszatértünk ismét a műanyagokhoz. Korábbi blog bejegyzéseinkben már többször boncolgattuk ezt a trendet. Ha cipőről beszélünk, szerintünk kifejezetten jó választás egy műanyag szandál, főleg ha színes.

 

Reméljük, hasznos tippekkel szolgáltunk. Ha beszereznél egy-két tavaszi darabot, látogass el hozzád legközelebb eső üzletünkbe. Üzleteink listáját itt találod!

Széchenyi 2020