5 legforróbb lakberendezési trend tavasz-nyárra

5 legforróbb lakberendezési trend tavasz-nyárra

Újítsd meg otthonod ezekkel a tippekkel...

Igen, még hideg van kint és csak néha-néha érezzük a tavaszi hangulatot mégis érdemes már beruházni a nyári lakberendezési darabokra, hiszen olyan sok új szín és textúra vár ránk.

Fagylalt pasztell színek, csillogó arany, indigókék és vibráló árnyalatok, ezek mind idei vezető trendek a lakberendezésben. Alább mutatjuk 5 kedvenc trendünket és hogy hogyan használd őket az otthonodban.

  1. Díszek, dekor elemek

Növények, tálak, plédek, gyertyák, vázák - minden otthoni kiegészítő, ami eszedbe jut, trendi ebben a szezonban. A díszek nem csak hagyományos helyükön trendik, hanem falon, padlón és polcokon. Ez a trend igazi kézműves hatást visz minden szobába. Ajánljuk, hogy dobj egy díszes plédet a kanapéra és az ágyra és akassz egy-két zöld növényt a falra.

 

  1. Fagylalt színek

Hatalmas trend idén fagylalt színekbe öltözni és öltöztetni otthonunkat. Legyél bátor és ne csak egy színt válassz, hanem egy egész palettát. Használt a fagylalt színeket a falon, párnák, vázák és egyéb apró kiegészítők színeként.

 

  1. Geometrikus minták

Tavaly a geometrikus minták inkább a függönyökön és szőnyegeken jelentek meg. Idén a minták átvándorolnak a csempére, tapétára és faliképekre.

 

  1. Növény és még több növény

Egyre több hír szól a szobanövények egészségünkre előnyös hatásairól. Idén annyit beszerezhetsz belőle, amennyit csak szeretnél, hiszen az egyik legforróbb trend zöld növényekkel díszíteni otthonod. Akaszd őket a falra, tedd őket a polcokra, asztalokra vagy a földre.

 

  1. Indigókék

Egy ellenszer a túl sok pasztell színre egy másik szín, az indigókék vagy tintakék. Egy egész szobát kifesteni ezzel a színnel nem ajánlunk, inkább használj indigókék kiegészítőket, hogy megtörd a pasztell színeket. Válassz indigókék vázákat és növényeket különböző formákban és méretekben.

 

Reméljük, hasznos tippekkel szolgáltunk. Ha beszereznél egy-két tavaszi textilt, látogass el hozzád legközelebb eső üzletünkbe. Üzleteink listáját itt találod!

Forrás: HouseBeautiful

Széchenyi 2020